Succesvolle Socho klantendag 2019 (03-07-2019)

Gisteren werden onze klanten (en wij) enthousiast ontvangen op de prachtige locatie van InnStyle in Maarssen. Direct aan het water met een prachtig terras was, ook omdat het weer goed zijn best deed, de sfeer direct gezet.

Na ontvangst met een hapje en een drankje, presenteerden wij eerst zelf de nieuwe versie van Zeno – Zeno N – en de Zeno relatie plug-in. Martijn Wabeke van Kwintessens en Sybille Staal van NDC deden vervolgens een verhaal over hun implementatie van Zeno dit jaar en tegen welke uitdagingen je allemaal aanloopt wanneer je zo’n project gaat starten en uitvoeren. Maar ook welke next steps zij nog geen nemen. Jaap Meijer van het ND vertelde over hun (en voor veel uitgeverijen) AVG zoektocht en gaf hier nog enkele tips over.

Na de break, uiteraard weer met wat lekkers en wat te drinken, gingen we luisteren naar het zeer bijzondere verhaal van Katja Staartjes, zij wist heel mooi de link te leggen tussen de uitdagingen die zij heeft ervaren in haar bergbeklimmingsexpedities en de uitdagingen die je dagelijks ervaart in het uitvoeren van je werkzaamheden. Uiteraard ging dit gepaard met prachtige plaatjes en inzicht in de ontberingen.

We sloten de dag af met een borrel en een buffet, zodat iedereen moe maar voldaan weer de weg op kon.

Voor ons was het een dag waar we met heel veel plezier op terug kijken en hopelijk iedereen die erbij was ook.

 

 

 

Deel op social media:

Meer informatie? Bel 035-6720621 of neem vrijblijvend contact met ons op.