Wouter 10 jaar bij Socho (24-09-2020)

Al weer 10 jaar geleden begon mijn avontuur bij Socho. Wat is de tijd snel gegaan! Ik weet de aanloop naar dit avontuur nog heel goed.
Alsof het werken voor een nieuwe werkgever nog niet spannend genoeg was, moest ik toevallig ook op de dag voordat ik zou beginnen bij Socho nog verhuizen. Dubbel spannend dus, een nieuw huis én een nieuwe baan! 
De eerste werkdag was gelijk een cursusdag waarbij mijn collega Chantal mij een beetje wegwijs heeft gemaakt in Zeno zoals ook velen van jullie een cursus van Chantal hebben gehad. Ook kreeg ik gelijk de mogelijkheid om via een externe training mijn technische kennis bij te spijkeren. Na verloop van tijd kreeg ik wat kleine projectjes waar ik ervaring mee op kon doen en die zijn gelukkig succesvol afgerond. Hierna was het tijd voor het grotere werk. Ik mocht een deel van de conversie van NRC op gaan pakken samen met mijn collega Bob. Dat was een perfecte klus voor mij want conversies deed ik ook bij mijn vorige werkgever. Dat was een erg leuk project en heb in die periode ook weer veel bijgeleerd!


Ook heel leuk, na een paar maanden bij Socho gewerkt te hebben gingen we met alle collega’s een lang weekend naar Lapland! Dat was een geweldige manier om mijn collega’s beter te leren kennen. We hebben samen hele gave dingen gedaan en beleefd. We hebben op sneeuwscooters gereden, een huskytocht gedaan, meegevaren op een ijsbreker en in het ijskoude water gezwommen met een (drysuit) pak aan. Dat was mijn eerste Socho uitje! Naast mijn werk vind ik het ook heel leuk om mijn collega’s buiten het normale werk beter te leren kennen.
Nu, 10 jaar later ben ik nog steeds heel tevreden bij Socho. Gezellige collega’s, leuke ervaringen samen en uitdagende projecten bij klanten maken het leuk voor mij om me elke dag weer keihard in te zetten. Met veel plezier kijk ik terug op alle ervaringen en weet ik zeker dat er nog vele leuke uitdagingen gaan komen.

Op naar de volgende 10 jaar!

Deel op social media:

Meer informatie? Bel 035-6720621 of neem vrijblijvend contact met ons op.